Nálunk a biztonság az első

Nálunk a biztonság az első - Vigyázzunk egymásra.

Optikánkban mindent elkövetünk, hogy a vizsgálatok a lehető legbiztonságosabbak legyenek. Ennek tükrében számos óvintézkedést, szabályokat vezettünk be és üzletünk és eszközeink fertőtlenítési eljárásaiban is kiemelkedünk a többi optika közül.

Biztonsági intézkedések optikánkban:

  1. Üzletünkben kollegáink maszkban és kesztyűben fogadják vásárlóinkat és pácienseinket.
  2. Üzeltünkben és vizsgálati helyiségünkben egyaránt, egyidőben maximum 2 vendég tartózkodhat. Ezért megkérjük Önöket, hogy az üzlet előtt szíveskedjenek várakozni és lehetőleg minden esetben kisérő nélkül érkezzenek..
  3. Optikánkba a belépéskor minden ügyfelünk számára a szájat, orrot egyaránt lefedő maszk viselése és a kézfertőtlenítés kötelező, melyhez kérjük használja az ajtó(k) mellett elhelyezett kézfertőtlenítőt.
  4. Szemvizsgálati időszakokat meghosszabítottuk 60 percre, így minden páciens után a helyiség és a vizsgálati eszközök alapos fertőtlenítését egyaránt is elvégezzük. Kérjük a vizsgálatra időpontját ne személyesen, hanem telefonon, vagy online a weboldalunkon foglalja le.
  5. Amennyiben beteg, lázas vagy köhög kérjük csak felgyógyulás után keressen fel minket.

Ismerje meg eszközeinket, amelyek maximális biztonságot nyújtanak Önnek:

AirFree

Az Airfree levegőtisztító 99,99 % hatásfokkal elpusztítja a készülék szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található, tüdőre káros ózont, a szagmolekulákat és más allergén anyagokat. Nem bocsát ki ionokat, és eltüntet a készülék kerámia kamráján áthaladó levegőből minden szerves mikroorganizmust - legyen az penészspóra, baktérium, vírus, pollen, poratka és egyéb szerves élősdi illetve azok maradványa.

HygiBox

A HygiBox egy germicid UV lámpával működő, a szemüvegkeretek valamint a próbalencsék és a próbakeretek fertőtlenítésére szolgáló berendezés. Az erőteljes baktérium/vírus/gombaölő hatású UV-C lámpával néhány másodperc alatt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, spórákat, penészgombákat és más mikroorganizmusokat a felületekről.

Berrcom érintésmentes lázmérő

Speciális méréstartományú, érintésnélküli testhőmérsékletmérő műszer. Ideális minden olyan helyen ahol több ember testhőmérsékletét kell ellenőrizni akár naponta többször is. Mérés 3-5 cm távolságból, visszajelzés 1 mp elteltével, kimagasló pontossággal.

Antibakteriális kilincs

Az AntiGERM ezüst-ionos bevonattal ellátott kilincsek a felületükre kerülő baktériumok több, mint 99,99%-át elpusztítják, amint ezt független kutatások is alátámasztják. Az ezüst-ionok az olyan súlyos, sőt esetenként halálos veszedelmet jelentő baktériumokat is néhány perc alatt megsemmisítik, mint a Coli, a húsevő MRSA, vagy a Legionella.

Nexa Prolux G M30WA

A PROLUX G® asztali germicid lámpa zárt típusú, tehát a helyiség levegőjének fertőtlenítésére szolgál. Ez az eszköz nagyon praktikus, mert a helyiségben élő emberek jelenlétében is használható. UVC-sugárzás segítségével fertőtleníti a levegőt különféle mikroorganizmusoktól, például baktériumoktól, vírusoktól és protozoáktól, mely sugárzás hatékonyan elpusztítja a mikroorganizmusokat és ezen mikroorganizmusok DNS fotokémiai lebontását okozza.

Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!