Szemüveg
Szemüvegkeretek javítását vállaljuk expressz határidővel, csavarpótlás ,igazítás,beállítás megvárható üzletünkben. Amennyiben nálunk vásárolta szemüvegét , a sérült  alkatrész  cseréjét a garanciális időn belül  díjtalanul biztosítjuk. Az elkészült szemüvegekről ügyfeleinket sms-ben értesítjük.
Yuniku 3D
A világ első 3D-s tervezésű, tökéletesen személyre szabott szemüvege a Nightingale Optics-ban.

A 3D technológiával készülő személyre szabott Yuniku szemüveg teljes mértékben az Ön arcformájának és vizuális igényeinek megfelelően kerül legyártásra.

Hoya Yuniku 3D modellező programunk lehetővé teszi hogy személyre szabjuk ügyfelünk anatómiai profiljára a YUNIKU kereteket , így tökéletes ileszkedést biztosítva.Keretcentrikus helyett látáscentrikus megközelítés

A hagyományos szemüvegek csak egy bizonyos mértékig személyre szabhatók, mivel a keret és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk, ami negatívan befolyásolhatja a látásunkat.

A Yuniku teljes mértékben az Ön látását helyezi a középpontba. E 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe vesszük az Ön egyedi vizuális igényeinek megfelelő optimális paramétereket, és azok függvényében, 3D nyomtatással készítjük el a szemüvegkeretet. Először élvezheti az egyedülálló optikai precizitást, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül!

A Yuniku modellekhez egyedileg tervezve készülnek el a szemüveglencsék melyek optikailag a lehető legkifinomultabb kialakítással rendelkeznek  , ezzel 100%-os látásélményt nyújtva vásárlóink számára. A YUNIKU keretek kollekciója a folyamatos fejlődésnek köszönhetően új színekkel és formákkal bővül.
Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: