Napszemüveg lencse

Szemüveg készítés - Lencse típusok
Napszemüveg lencsék

A napszemüvegek legnagyobb előnye természetesen a fényszűrő képességük, melyre nagy szükségünk vana mindennapjainkban, éppen ezért szerencsés, ha akár dioptriázható az a bizonyos lencse.

Színezett szemüveglencsék

A legtöbb szemüvegviselő ma már nem csupán látáskorrekciós megoldásként tekint a szemüvegére, hanem az egyénisége kifejezésére szolgáló eszközként is. 

A színezett lencsék számos színben elérhetőek, különböző telítettséggel és átmenetes színekben. Színskálánk a barna, szürke, kék, zöld, rózsaszín különböző árnyalatait tartalmazza. Így akár napszemüveget vagy sportszemüveget, akár hétköznapi szemüveget szeretnének készíttetni vásárlói, Ön biztosan megtalálja majd az ideális megoldást számukra!

Tükrös napszemüveg lencsék

Napjaink egyik legdivatosabb kiegészítője a tükröslenécsjű napszemüvegek, amelyek számos előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek.

Visszatükrözik a fényt a lencse felületéről, ezáltal csökkentve a szemünkbe jutó fénymennyiséget. Csökkentik a ragyogás okozta vizuális diszkomfortot és a szem megerőltetését. Viseletük különösen előnyös, ha fényes, ragyogó környezetben (például hó, víz vagy homok) tartózkodunk. Emellett, a tükrös lencsék elrejtik szemünket a külső szemlélők elől, amit szintén sokan vonzó tulajdonságnak tartanak.

Több különböző, élénk színváltozat közül válogathat Optikánk kínálatában, mint az arany, az ezüst, a zöld a kék, a réz és a lila.

Kontraszt fokozó lencsék sportoláshoz

Ezen lencsék az aktív életmódot élő szemüvegviselők számára lettek kialakítva, és hozzájárulhatnak szemük megfelelő védelme mellett teljesítményük fokozásához is!

Kiszűrnek bizonyos zavaró fényhullámokat, csökkentve a ragyogást és kontrasztosabb látást biztosítva viselőjüknek. Ennek számos előnye van a szabadtéri tevékenységek szempontjából. A ragyogás kiszűrésével például horgászás közben jobban láthatóak a vízfelszín alatt a halak, síelés közben pedig könnyedén felismerhetjük a pálya egyenetlenségeit.

Polarizált lencsék

Polarizált lencsék

Amikor a fény visszaverődik egy csillogó felületről - pl. nedves úttest, autó, ablak, hó vagy víz -, akkor polarizálódik. Ettől megnő a fény intenzitása, ami kellemetlen, vakító tükröződésekhez vezet, a láthatóság pedig romlik.

A polarizált lencsék hatékonyan kiszűrik a zavaró fényvisszaverődéseket és a ragyogást, és kontrasztosabb látást biztosítanak. Így nagyobb kényelmet nyújtanak a szabadban, még a legvakítóbb napfényben is.

Polarizált lencsekínálatunk több divatos színben rendelhető, mint a szürke, a barna és a zöld, sőt tükrös réteggel is kombinálhatóak, így garantáltan egyedi és különleges megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!

< Vissza a szolgáltatásainkra