Speciális lencsebevonatok

Szemüveg készítés - Lencse típusok
Speciális lencsebevonatok

Annak érdekében, hogy megóvjuk szemüvegünket az idő előtti elhasználódástól és/vagy még jobb teljesítményt hozzunk ki szemüvegünkből, különböző rétegekkel, felületkezeléssel látjuk el a lencséket. Mindegyik réteg más tulajdonságokkal vértezi fel lencsénket, az alábbiakban azon tulajdonságokat ismertetjük, amelyeket a lencse választásánál - annak alkalmazási területe és használati szokásaik tükrében - célszerű figyelmebe venni.


Karcállóság

A lencsék tartóssága erősen függ a felületkezelésük minőségétől és a lencse keménységétől. Napjaink egyik legfontosabb tulajdonsága. Ez biztosítja a lencse tartósságát hosszú éveken át.

Tükröződéscsökkentés

Legyen szó beltérről vagy kültérről, a fény minden szögből eléri a szemüveglencséket. Ezzel a réteggel azonban nem veri vissza a fényt, így nem tükröződik a lencse felülete. Ezáltal nyugodtabb és tisztább látást érhetünk el.

Szennyeződés- és portaszító hatás

A szemüvegnél nagyon lényeges, hogy milyen gyakran és milyen körülményes annak tisztítása. Ezen tulajdonság nagyban hozzájárul a szemüveg komfortos viseléséhez

Vízlepergetés

A lencsék tartóssága erősen függ a felületkezelésük minőségétől és a lencse keménységétől. Napjaink egyik legfontosabb tulajdonsága. Ez biztosítja a lencse tartósságát hosszú éveken át.

Kékfényszűrés

Jelentősen csökkenti a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását

UV védelem

Megvéd az UV-sugárzás okozta szempanaszokkal és szembetegségekkel szemben. Megóvja a szemet a káros UV-sugaraktól. Megóvja a szem körüli bőrt az UV-sugárzás okozta öregedéstől.


A megfelelő lencse és rétegződés kiválasztással lencsénk láthatatlan, könnyen tisztítható és kiemelkedően tartós lesz.


Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat! Kérje munkatársaik segítségét!

< Vissza a szolgáltatásainkra