Speciális szemüveglencsék

Szemüveg készítés - Lencse típusok
Speciális szemüveglencsék

Napjainkra számos olyan tevékenység van, amely különleges igényeket támaszt a lencsékkel kapcsolatban. Ezen lencsék egyedi tulajdonságaival komfortosabbá teszik mindennapjainkat és optimális vizuális megoldást nyújtanak a mindennapokban.

Gyermeklencsék

Gyermeklencsék

Tökéletesen illeszkedik a gyermekek aktív életmódjához, éles látást, ütésállóságot, UV-védelmet és kényelmes viseletet biztosítva számukra.

A fiatal és még sérülékeny gyermeki szemek rendkívül fontosak a gyerekek kognitív fejlődése szempontjából. Emellett, a gyermeklencséknek különböző speciális követelményeknek kell megfelelniük, mivel a gyerekek nagyon aktívak, mozgékonyak.

Az általunk kínált gyermeklencsék rendkívül vékonyak és könnyűek, törés- és ütésállóak, és 100% UV-védelmet, illetve maximális kényelmet biztosítanak kis viselőiknek. Gyermeklencséink bármilyen keretbe illeszthetőek, és az elérhető lencsekonstrukciók különféle látászavarok korrigálására alkalmasak. E lencséink különböző felületkezelésekkel és színezésekkel kombinálhatóak, még nagyobb kényelmet nyújtva a gyermekeknek.

Sportlencsék

Sportlencsék

Az aktív életmódot élő, rendszeresen sportoló szemüvegviselők számára különösen fontos szemük védelme és teljesítményük fokozása.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencsék lehetővé teszik, hogy viselőik a legjobb teljesítményt nyújthassák. Sportlencséink minden olyan szemüvegviselő számára ideális megoldást jelentenek, aki komolyan foglalkozik a sporttal. Ezek a magas bázisgörbületű lencsék kifejezetten az ívelt, kényelmes viseletet, illetve az arc védelmét egyaránt biztosító keretekhez lettek tervezve.

A sportlencséink rendelhetőek egyfókuszú és progresszív változatban, továbbá kontrasztfokozó színezésekkel vagy a tükrös réteggel kombinálva is elérhetőek, egyéb felületkezelés és színezés mellett.

Lencsék autóvezetéshez

Lencsék autóvezetéshez

Szemeinknek vezetés közben gyors váltásokat szükséges végezniük a közeli és a távoli képek között, emellett, a különböző időjárási viszonyok, például a köd, az eső, a hó és a napsütés is zavarhatják a látásunkat.

A sofőrök reakcióideje 90%-ban a látásukon múlik, a nem megfelelő látási viszonyok így lassabb reakcióidőt eredményeznek. Az utakon pedig pillanatok alatt kialakulhatnak veszélyes helyzetek, ezért a megfelelő szemüveg viselete rendkívül fontos.* A vezetéshez kifejlesztett szemüveglencsék minimalizálják a vizuális stresszt, és pihentetőbb vezetési élményt nyújtanak viselőjüknek. Tiszta, kontrasztos látást biztosítanak, mind távolra, mind a műszerfalra, tükrökbe tekintve. Így a sofőrök kényelmesen és magabiztosan érezhetik magukat az utakon, a napszaktól és az időjárási viszonyoktól függetlenül!

*National Safety Council. Driving safely at night, National Highway Traffic Safety Administration. Night-time glare and driving performance, 2007. február

Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!

< Vissza a szolgáltatásainkra