3D Vision Center

Nightingale Vision Center

Minden vizsgálat egy helyen

#NightingaleVisonCenter

Optikánk több mint 20 éves fenállása alatt folyamatosan az innovatív vizsgálati módszerek elérhetőségét tűzte ki maga elé. Ennek égisze alatt hoztuk létre az üzletünk közvetlen szomszédságában található Nightingale 3D Vision Centert, ahol pihentető környezetben a legmodernebb vizsgálati megoldásokkal várjuk kedves pácienseinket.

A Nightingale Optika tapasztalt csapata kizárólag a szakterületükön elismert szakemberkből áll, akiket szigorú folyamaton keresztül választottunk ki, melyben kiemleten fontos szempont volt, hogy legalább 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezzen, folyamatosan képezze magát és kötelezze el magát a minőségi ügyfélellátás mellett. 

Az országban ritkaságszámba menő vizsgálati szolgáltatáscsokrunk, munkatársaink szaktudása és tapasztalata biztosítja, hogy bármely a szemmel, látással kapcsolatos problémájának okát rövid határidővel feltárjuk és hatékony megoldást kínálunk annak kezelésére. Nincs szükség különböző helyekre ellátogatnia, hiszen a látásproblémák mellett a szem betegségeinek diagnosztizálására (astigmia, rövidlátás, távollátás, zöld hályog, szürkehályog, gyulladások, ideghártya leválás, daganatok) is lehetőség van. Optikánkban optikus, optemetrista, látásspecialista és szemészszakorvos egyaránt várja a magánügyfeleinket és szerződött vállalati partnereink munkatársait.

Látásprobléma keresése

Segítünk látásproblémáid azonosításában!
Azonosítsd listánk alapján és keresd meg a a probléma feltárására leginkább alkalmas vizsgálatot.

Látásprobléma keresése

Különleges vizsgálatainknak hála, egyes látásromlási folyamatokat előre felt tudunk térképezni, ezzel nem csak javíthatja látását, de megelőzheti annak továbbromlását is.

Ne halogassa, halassza a vizsgálatot holnapra, végeztesse el még ma és előzze meg a komolyabb problémák kialakulását. 


Ismerd meg vizsgálatainkat:



Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: