3D Vision Center


  • Jelenleg is visel szemüveget, de mégis gyakran érzi, hogy fáj a feje, frontérzékenységgel küzd, folyamatosan fáradtnak érzi magát, homályosan lát, olvasás közben sort téveszt, felcseréli a betűket, koncentráció zavarokkal küzd?
  • Esetleg előfordult már, hogy egy 3D mozifilm az Ön számára nem okozott olyan élményt, mint barátainak?

Ezen tünetek mindegyikét binokuláris látásproblémák is okozhatják!

A Nightingale Vision Center -ben már 3D binokuláris látásvizsgálatra is van lehetőség az alap fénytörési hibák felderítésén kívül, így még precízebb teljes körű látásvizsgálatot tudunk jelenlegi és új ügyfeleink számára nyújtani.
A binokuláris látásnál rendkívül fontos szempont, hogy a két szem a lehető legkényelmesebben és a legkevesebb erőlködés árán, vagy akár erőlködés nélkül tudjon együtt látni, ezért azoknál akik a szemüket folyamatos terhelésnek teszik ki (pl. akik sokat ülnek monitor előtt, vagy folyamatosan autót vezetnek) a rendszeres vizsgálat kiemelten javasolt.

Mindemellett, szinte észrevehetetlen apró dolgok sora kapcsolódik a kialakulóban lévő problémához, mely akár belső kancsalság kialakulkásáig vezethet.

Az alábbi tünetek egyaránt indokoltá és szükségessé tehetik egy binoculáris látásvizsgálat elvégzését:

  • Olvasási nehézségek, pl.: újra és újra el kell olvasnia egy bekezdést, mert elcsúsznak a sorok, felcseréli a betűket, egy e-mail gépelésnél vissza kell olvasni, amit írt és állandóan ki kell javítani azt, mert felcseréli a betűket.
  • Előfordult már, hogy duplán lát, pl.: betűk, sorok kontúrját.
  • Gyakran van migrénes fejfájása.
  • Mozgás koordinációs zavarokkal küzd, pl.: neki megy tárgyaknak, ügyetlen, instabil érzés mozgás közben.
  • Fáradtan ébred, szétszórt, koncentrációs zavarokkal küzd.
  • Nem szeret szürkületben, éjszaka vezetni, félve előz - nehezen ítéli meg a szembe jövő autó sebességét, bizonytalan sávváltás és parkolás közben.
  • Új szemüvegével nem elégedett, mert szűknek érzi látóterét.
Yuniku 3D
A világ első 3D-s tervezésű, tökéletesen személyre szabott szemüvege a Nightingale Optics-ban.

A 3D technológiával készülő személyre szabott Yuniku szemüveg teljes mértékben az Ön arcformájának és vizuális igényeinek megfelelően kerül legyártásra.

Keretcentrikus helyett látáscentrikus megközelítés

A hagyományos szemüvegek csak egy bizonyos mértékig személyre szabhatók, mivel a keret és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk, ami negatívan befolyásolhatja a látásunkat.

A Yuniku teljes mértékben az Ön látását helyezi a középpontba. E 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe vesszük az Ön egyedi vizuális igényeinek megfelelő optimális paramétereket, és azok függvényében, 3D nyomtatással készítjük el a szemüvegkeretet. Először élvezheti az egyedülálló optikai precizitást, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül!Ezek a mindennapos problémák melyek esetében veszünk egy nagy levegőt és napról napra leküzdjük őket, pedig lehetséges, hogy orvosolhatók egy megfelelő korrekciójú szemüveg elkészítésével!

Jöjjön el és próbálja ki milyen élesben látni a világot!
Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: