Multifokális, progresszív szemüveglencse

Szemüveg készítés - Lencse típusok
Multifokális, progresszív szemüveglencse

A multifokális, más néven progresszív lencsék a legmodernebb lencsetípusok közé tartozik. Két vagy több eltérő dioptriájú lencse rendkivül precíz összecsiszolásával állítják elő. A dioptriák összeillesztése azonban - ellentétben a bifokális lencsékkel - teljesen láthatatlan, vonal nem látható.

MUTIFOKÁLIS, PROGRESSZÍV SZEMÜVEGLENCSE már 63.000 Ft/pár-tól
Kedvező áraink felől érdeklődjön a +36 (30) 509 3252 telefonszámon, vagy elérhetőségeink bármelyikén.

Alkalmazásának másik nagy előnye, hogy több fokuszpont is kialakítható, így egy szemüveggel korrigálható több látásprobléma is (pl. távol- és közellátás), minden távolságra éleslátást biztosít, így autóvezetéshez, olvasáshoz és képernyő előtti munkavégzéshez is használható. 

Megszokási garancia

Megszokási garancia:

A progresszív lencsék használata megszokást igényel és az új dolgok kipróbálásakor mindannyian kissé bizonytalanok vagyunk.

A Nightingale Optikában, ha Ön a HOYA progresszív lencséit nem tudja megszokni, a vásárlástól számított 6 hónapon belül térítés mentesen kicseréljük egy pár bifokális, vagy két pár egyfókuszú (1 pár távoli és 1 pár közeli) lencsére.

(pénzt nem áll módunkban visszaadni)


A multifokális szemüveglencséket általában 40+ kor felett szoktuk javasolni, mivel fiatalabb korban még sok esetben képes alkamazkodni, lekorrigálni a szemünk a különböző távolságokra szükségeltetett dioptriákat. Így nincs szükség ilyen jellegű külső korrekcióra.

Mint minden lencsetípusból, a progresszív lencsékből is rengeteg kialakítás létezik, melyek közül a legmegfelelőbbet szakembereink segítségével választjuk ki ügyfeleink számára a személyes illetve munkahelyi életvitelüket figyelembe véve.

Élje át Ön is a tökéletesen éles és pihentető látás élményét! 
Ne várjon látásának drasztikus romlására, előzze meg a problémákat!

< Vissza a szolgáltatásainkra